Web Analytics Made Easy - Statcounter

بیات منش مدیرکل راه و شهرسازی استان زنجان می گوید: در شهر زنجان ۶ هزار و ‭‭‭‭‭‭‭‭‭‭‭‭۶۰۰‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬ کیلومتر محدوده شهری با ‭‭‭‭‭‭‭‭‭۴۵۰‬‬‬‬‬‬‬‬‬ هزار نفر جمعیت داریم و از این میزان ‭‭‭۸۰۰‬‬‬ کیلومتر بافت فرسوده و ناکارآمد بوده که تلاش ما نوسازی، بهسازی و بروز کردن این مناطق است.

مدیرکل راه و شهرسازی استان زنجان گفت: بیشترین آسیب در بافت و شهر قدیم زنجان به مساحت ‭‭‭‭‭‭‭۵۶۰‬‬‬‬‬‬‬ هکتار است که این محدوده از خیابان خیام، غرب بابائیان، میدان ۱۵ خرداد، تا مرز خیابان فرودگاه و مطهری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته بیات منش، بخشی از خیابان‌های ۱۷ شهریور تا بخشی از سعدی شمالی،خیابان صفا، پائین زمین‌های خلیل بنایی، خیابان جمهوری و خیام نیز بخش دیگری از بافت فرسوده و شهر قدیم زنجان محسوب می‌شوند.

او مزیت رشد و توسعه ساخت و ساز مسکن را تحرک و ایجاد اشتغال دانست و گفت: این مهم از طرفی هم موجب شکاف طبقاتی می‌شود که در چنین زمان‌هایی وظیفه دولت ورود به عرصه با طرح اقدام ملی و مسکن مهر است.

بیات منش گفت: در این مواقع دولت زمین رایگان را به همراه تسهیلاتی می‌آورد تا هزینه ساخت مسکن که ۶۰ درصد آن زمین است برای متقاضیان تأمین شود و هزینه‌ای بابت این مهم پرداخت نکند.

مدیرکل راه و شهرسازی استان زنجان می گوید: در ۵۶۰ هکتار بافت زنجان قدیم که درصدد نوسازی آن هستیم طرح‌ها و سیاست‌های تشویقی اجرا می‌شود.

به گفته بیات منش در این مناطق هزینه برای پروانه ۵۰ درصد و کل عوارض آن رایگان بوده و  تسهیلات ارزان قیمتی نیز برای ساخت و ساز در بافت‌های فرسوده وجود دارد.

 مدیرکل راه و شهرسازی استان زنجان بابیان اینکه هزینه‌های خدمات از جمله برق و آب و فاضلاب افزایش یافته است، گفت: هزینه‌های انشعاب در بافت‌های فرسوده وجود ندارد و این مهم موجب اقبال سازندگان مسکن در این مناطق شده است.

 شاهین فر معاون مسکن و ساختمان اداره کل راه و شهرسازی استان زنجان  می گوید: برای هر سازنده مسکن در بافت‌های فرسوده ۳۰۰ میلیون تومان تسهیلات لحاظ شده است.

او گفت: هر متقاضی که علاقمند به ساخت و ساز مجدد منازل مسکونی خود در این بافت‌ها باشد می‌تواند از تسهیلات بانکی ۳۰۰ میلیون تومانی بهره مند شود.

شاهین فر بااشاره به اینکه ۸۰ میلیون تومان از مبلغ فوق با کارمزد ۹ درصد و ۲۲۰ میلیون تومان دیگر نیز با سود ۱۸ درصد خواهد بودف گفت: علاقمندان برای دریافت این تسهیلات باید به سایت بازآفرینی شهری به نشانی saman.mrud.ir یا همان سایت طرح جامع طرح‌های حمایتی مسکن مراجعه کنند.

او گفت: افراد پس از مراجعه به این سایت وارد گزینه تسهیلات ساخت - بافت فرسوده شده و بخش خود مالکی بافت فرسوده را انتخاب کرده و فرم‌ها را تکمیل می‌کنند.

به گفته معاون مسکن و ساختمان اداره کل راه و شهرسازی استان زنجان افرادی که فرم‌های مورد نیاز را تکمیل کرده اند از طریق این سایت برای دریافت تسهیلات به بانک معرفی می‌شوند.

شاهین فر می گوید: در حال حاضر هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان از اعتبارات وزارت راه و شهرسازی به بانک مسکن تخصیص داده شده است.

او گفت: این بانک نیز ۲هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان از موجودی منابع داخلی خود را برای پرداخت تسهیلات برای ساخت و ساز در بازآفرینی شهری تخصیص داده است.

به گفته  شاهین فر در مجموع ۳ هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان امکان پرداخت تسهیلات ساخت و ساز در بافت‌های فرسوده فراهم شده است.

معاون مسکن و ساختمان اداره کل راه و شهرسازی استان زنجان گفت: این اقدامات طرح تشویقی برای علاقمندانی است که می‌خواهند در بافت‌های فرسوده ساخت و ساز انجام دهند و ساختمان‌های خود را از نو احداث کنند./باشگاه خبرنگاران

منبع: فردا

کلیدواژه: مدیرکل راه و شهرسازی استان زنجان کل راه و شهرسازی استان زنجان بافت های فرسوده میلیون تومان بافت فرسوده ساخت و ساز بیات منش شاهین فر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۷۵۷۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بسته تشویقی ویژه بافت‌های فرسوده شهر اصفهان اعلام شد

معاون شهرسازی و معماری شهردار اصفهان گفت: تمام شهروندان که پلاک‌های آن‌ها در محدوده بافته‌های فرسوده مصوب قرارگرفته است، می‌توانند با مراجعه به شهرداری منطقه سکونت، از بسته تشویقی ویژه بافت‌های فرسوده شهر اصفهان در صدور پروانه بهره‌مند شوند.

سیدمرتضی حسام‌نژاد در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: یکی از دلایل نوسازی و باز آفرینی نکردن بافت‌های فرسوده شهری نداشتن صرفه اقتصادی در نوسازی بناهای ناپایدار است به همین دلیل بسته تشویقی ویژه بافت‌های فرسوده شهر اصفهان با همت معاونت شهرسازی و معماری شهرداری اصفهان مصوب شده است.

وی افزود: در این بسته تشویقی امکان ارائه ظرفیت‌های ساخت‌وساز مازاد بر تراکم مجاز مصوب فراهم‌شده است که می‌توان به‌صورت کلی به مواردی همچون امکان اعطای یک یا دو طبقه تشویقی نسبت به تراکم مجاز طرح مصوب، امکان تسهیل در ضوابط معماری از جمله نحوه استقرار بنا و امکان بهره‌مندی از در اضافه اشاره کرد.

معاون شهرسازی و معماری شهردار اصفهان تصریح کرد: تمام شهروندان که پلاک‌های آن‌ها در محدوده بافته‌های فرسوده مصوب قرارگرفته است، می‌توانند با مراجعه به شهرداری هر منطقه از این ظرفیت تشویقی در صدور پروانه بهره‌مند شوند، معاونت شهرسازی و معماری به‌دلیل تسریع در اعطای ظرفیت‌های کالبدی تشویقی به پروانه‌های درخواست شده در بافت فرسوده اقدام به راه‌اندازی کمیته رفع موانع صدور پروانه در محدوده بافت فرسوده مصوب کرده است.

حسام‌نژاد اضافه کرد: رویکرد بسته تشویقی مصوب، ارائه ظرفیت‌های مازاد به تمام پلاک‌های واقع در بافت فرسوده بوده است، اما ظرفیت‌های بیشتری نیز برای اشخاصی که اقدام به تجمیع پلاک‌های ریزدانه کنند، در مصوبه لحاظ شده است که از جمله آن می‌توان به افزایش سطح اشغال مجاز تا ۷۰ درصد به‌شرط تجمیع بالای ۲۰۰ متر مربع اشاره کرد، همچنین امکان افزایش طبقات مجاز تا دو طبقه به‌شرط تحقق تجمیع پلاک بالای ۴۰۰ مترمربع فراهم‌شده است.

وی ادامه داد: برای پلاک‌های ریزدانه‌ای که امکان تجمیع یا رسیدن به حدنصاب استفاده از ظرفیت‌های طبقات مازاد یعنی ۱۳۰ متر مربع وجود ندارد، در قالب گروه چهارم امکان افزایش سطح اشغال احداث در اضافه و احداث واحدهای کمتر از حد مجاز فراهم‌شده است.

معاون شهرسازی و معماری شهردار اصفهان گفت: شهروندان باید به‌منظور بهره‌مندی از حداکثر ظرفیت‌های تشویقی مصوب نسبت به تجمیع اقدام کنند، همچنین ادارات شهرسازی، معماری مناطق، مدیریت بازآفرینی معاونت شهرسازی و معماری شهرداری اصفهان این آمادگی را در مورد ارائه مشاوره به شهروندان با هدف بازآفرینی شهری اعلام می‌کند.

کد خبر 751034

دیگر خبرها

  • برگزاری ۵ رزمایش برای نوسازی بافت های فرسوده
  • سهم استان زنجان از تسهیلات مسکن روستایی ۱۱ هزار و ۵۰۰ فقره است
  • بسته تشویقی ویژه بافت‌های فرسوده شهر اصفهان اعلام شد
  • ۱۱۵۰۰ فقره تسهیلات مقاوم سازی مسکن روستایی در زنجان پرداخت می‌شود
  • مقاوم سازی واحدهای مسکونی روستایی استان زنجان به ۶۷ درصد می رسد
  • سهمیه تسهیلات مسکن روستایی در زنجان به ۱۱هزار و ۵۰۰فقره رسید
  • بافت‌های فرسوده شهری، فرصتی برای توسعه گردشگری
  • نوسازی ۴۰۰ هزار واحد نهضت ملی مسکن در قالب نوسازی بافت‌های فرسوده تا پایان سال
  • بسته‌های تشویقی شهرداری جهت رغبت در نوسازی بافت‌های فرسوده!
  • افزایش آمار جمعیت بدمسکن در کشور