Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری مهر - گروه استان‌ها: مردم هنوز درگیر مشکلات و تبعات سیلی هستند که دی ماه سال ۱۴۰۰ جنوب فارس را درنوردید. سیل یک هزار و ۴۲۰ میلیارد تومان به بخش‌های مختلف استان خسارت زد و یک هزار و ۱۹۵ واحد مسکونی نیز دچار آسیب شد.

مسئولان قول داده بودند که تسهیلات و مصالح بازسازی فوراً به سیل زدگان اختصاص می‌یابد اما در برخی از مناطق هنوز از این تسهیلات و مصالح خبری نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امروز چهارشنبه جمعی از مردم سیل زده منطقه چاهورز با حضور در بنیاد مسکن لامرد خواستار رسیدگی به وضعیت بازسازی خانه‌هایشان شدند.

اهالی چاهورز می‌گویند که هنوز تسهیلات وعده داده شده به آنها پرداخت نشده و توان ادامه بازسازی خانه‌هایشان را دیگر ندارند.

یکی از اهالی چاهورز در گفت وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: مردم در مناطق سیل زده منازل قدیمی خود را تخریب کردندو قرار بر این شد که وام‌های بلاعوض و معیشتی هر چه سریع‌تر پرداخت شود.

وی با اشاره به اینکه مصالح در حال گران شدن است، تصریح کرد: قرار شد دولت ۶۰ میلیون وام بلاعوض و ۳۰ میلیون تومان وام معیشتی به سیل زدگان پرداخت کند که بیشتر مردم دریافت نکرده اند.

دیگر سیل زدگان نیز امروز خواستار رسیدگی به مشکلات پرداخت تسهیلات شدند.

امید میر شهردار شهر سیل زده چاهورز نیز به خبرنگار مهر گفت: از ۱۸۶ منزل مسکونی که قرار بر تخریب بوده است، فقط ده منزل مسکونی خود را تخریب نشده است.

وی با اشاره به اینکه صاحبان منازل تخریبی با شهرداری همکاری خوبی داشته اند، افزود: مردم به دلیل تخریب منازل غیر قابل سکونت خود، خانه اجاره کرده اند و با توجه به وضعیت اجاره خانه‌ها مسؤلین ومتولیان امر باید فکری به حال مردم سیل زده کنند.

مردم قادر به ادامه ساخت و ساز نیستند

در این رهگذر شهریار زارعی رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی لامرد به خبرنگار مهر گفت: مردم چاهورز برای ساخت وساز منازل مسکونی خود به شدت پای کار بوده اند اما دیگر قادر به ساخت وساز آن نیستند.

وی افزود: ۶۰ میلیون وام بلاعوض و ۳۰ میلیون تومان وام معیشتی به مردم تعلق نگرفته است.

رئیس بنیاد مسکن شهرستان لامرد طی مصاحبه‌ای در فروردین ماه ۱۴۰۱ (اینجا بخوانید) با اشاره به روند بازسازی خانه‌های سیل زده منطقه چاهورز به خبرنگار مهر گفته بود که تا پایان خرداد ماه ۲۰۰ واحد مسکونی به مرحله اتمام سقف می‌رسد.

خرداد ماه سال ۱۴۰۰ سیل جنوب استان فارس را در نوردید و خسارات زیادی را به شهرستان‌های جنوبی فارس ازجمله لامرد و مهر وارد کرد.

خبرگزاری مهر پیش از این گزارش کرده بود که برخی از مردم هنوز تسهیلات و مصالح وعده داده شده را دریافت نکرده اند (اینجا و اینجا بخوانید).

کد خبر 5521254

منبع: مهر

کلیدواژه: سیل فارس سیل لامرد شهر بيرم شهرستان مهر بوشهر کرمانشاه سازمان تبلیغات اسلامی خراسان رضوی سفر استانی ویروس کرونا آمار کرونا مشهد اردبیل ایلام آبرسانی بیرجند اجتماع سلام فرمانده کنگره شهدا خبرنگار مهر سیل زده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۰۰۹۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خانه‌دار شدن کارگران واجد شرایط استان یزد با تسهیلات ارزان قیمت

مهران فاطمی در گفتگو با خبرنگار مهر با تاکید بر اینکه همه مسئولان باید به دنبال گسترده‌تر و رنگین‌تر شدن سفره کارگران باشند، اعلام کرد: با توجه به سهم ۶۰ درصدی هزینه‌های مسکن و اجاره بها در سبد خانوار، احداث مسکن کارگری باعث جلوگیری از کوچک‌تر شدن سفره آنان خواهد شد.

وی از آمادگی استان برای واگذاری ۲۰۰ تا ۲۵۰ متر زمین غیرقابل فروش به کارگران واجد شرایط همراه با پرداخت تسهیلات ارزان قیمت ۵۵۰ میلیون تومانی با تنفس یک ساله و اقساط ۲۰ ساله به منظور ساخت خانه‌های ویلایی کارگری خبر داد.

استاندار یزد بیان کرد: به عنوان مصوبه این نشست، تلاش خواهیم کرد تا در ابتدای سال ۱۴۰۴ هیچ کارگر واجد شرایطی در استان نباشد که زمین تحویل نگرفته و یا عملیات اجرایی ساخت منزل مسکونی وی آغاز نشده باشد.

استاندار یزد اظهار کرد: عدم پرداخت دستمزد مطابق تلاش کارگران و عدم توجه به مسئله بیمه، بهداشت و سلامت، آموزش و ارتقا مهارت‌ها همچنین عدم استفاده از ابتکار عمل کارگر از مصادیق این ظلم است که اثرات سوء آن در رونق تولید مشهود خواهد بود.

فاطمی در ادامه از فعالان عرصه کارگری از جمله خانه کارگر، شوراهای کارگری و کانون‌ها و انجمن‌های صنفی برای پیگیری مطالبات کارگران و نیز از تشکل‌های صنعتی استان نظیر اتاق بازرگانی، انجمن مدیران، خانه صمت و انجمن کارفرمایان برای میزبانی این نشست تقدیر کرد.

وی با بیان اینکه متوسط توجه کارفرمایان استان به کارگران نسبت به میانگین کشوری بالاتر است، تصریح کرد: جامعه کارگری استان نیز از وفادارترین جوامع ایرانی نسبت به انقلاب بوده و در هر مقطعی دین خود را به نظام جمهوری اسلامی ادا کرده‌اند.

کد خبر 6094153

دیگر خبرها

  • لزوم تخصیص زمین برای ساخت ۵۰ هزار واحد مسکونی
  • مقاوم سازی واحدهای مسکونی روستایی استان زنجان به ۶۷ درصد می رسد
  • ساخت ۵۲۵۰ واحد نهضت ملی مسکن در آذربایجان شرقی
  • بهره مندی بیش از ۱۲ هزار روستایی گلستان از تسهیلات قرض‌الحسنه
  • خانه‌دار شدن کارگران واجد شرایط استان یزد با تسهیلات ارزان قیمت
  • اجرای ۱۸۰ برنامه شاخص هفته بسیج در شاهرود پیش‌بینی شد
  • گلایه مردم از اقساط سنگین وام خرید خانه
  • عرضه به هنگام زمین و تأمین اعتبارات برای خرید مصالح از ضروریات ساخت مسکن توسط مردم است
  • عرضه به هنگام زمین و تامین اعتبارات لازم برای خرید مصالح از ضروریات ساخت مسکن توسط مردم است
  • سازمان نظام مهندسی بازوی تخصصی راه وشهرسازی آذربایجان غربی